Nothing can compare to the quality look or feel of an embroidered crest. It is colorful, attractive, and durable.

Embroidery digitalized program:

Every logo needs to be digitized prior to embroidery. Digitizing is the process in which your logo is formatted so it is legible to embroidery machines. We can digitize your logo for you for a one-time fee.  All subsequent orders will not be charged for this service. In the case that you already have an embroidery program, you can send it to us to avoid paying for the new program. Send us your logo in vector format (ex. CDR, AI, PDF) or a quality bit format (ex. JPG, GIF, TIFF).

The embroidery price is determined by several factors:

- quantity 

- size

- number of stiches

- item on which we embroider 

 

We can either print on your products or offer you 

a variety of T-shirts, hats, polos, and fleeces from the catalog with very competitive pricing. 
 

2014-03-27 03.03.57.jpg

EMBROIDERY

STROJNO VEZENJE 

Glede na sodobne potrebe po vezenju na različne vrste materialov in izdelkov smo v podjetju KIMMY uvedli novo tehnologijo za to področje. Uporabljamo najsodobnejše industrijske stroje za vezenje proizvajalca BROTHER, ki so zmožni vezenja s hitrostjo preko 1000 vbodov na minuto. Vezilni stroji BROTHER so zmožni visoko kakovostnega vezenja na različne izdelke.

VEZENJE NA KAPE

 • vezemo na vse strani kap (čelna, bočna, zadnja stran)

 • vezemo na kape s šiltom in na smučarske kape

 • vezemo motive do velikosti: 50 x 120 mm

VEZENJE NA UKROJENE IN GOTOVE ARTIKLE

 • vezemo na klasičen način in z aplikacijami (s polaganjem pene, druge vrste blaga)

 • vezemo na oblačila (majice, puloverji, jakne, hlače…) in na vse elemente oblačil (ovratniki, rokavi, prednji in zadnji deli oblačil, žepi in poklopci morajo biti ukrojeni, vendar ne zašiti)

 • vezemo na vse vrste tekstila (bombaž, volna, svila, usnje, termovelur, keper…)

 • vezemo motive do velikosti: 450 x 300 mm

 • vezemo na poslovne torbe, potovalne torbe, nahrbtnike…

OPOZORILO: za vezenje na torbe je izdelek potrebno prinesti na ogled, da preverimo, če je vezenje na izbranem delu možno.

VEZENI NAŠITKI:

 • Našitki za motoriste

 • Našitki za društva (gasilci, planinci, jamarji, borci….)

 • Našitki z imeni in priimki za gasilce in različna društva

IZDELAVA PROGRAMA ZA VEZENJE

Za kakovostno vezenje je potrebno izdelati tudi kakovosten program, kar pa je mogoče le z zmogljivim računalniškim program, ki lahko pretvori sliko v tisoče vbodov. Tak, specializiran računalniški program upošteva lastnosti, kot so vrsta vbodov, smer vbodov in gostota vbodov, če omenimo le najosnovnejše.

Za uresničevanje vezenja moramo vašo idejo spremeniti v vbode. Program izdelamo na osnovi vaših vizitk, nalepk, slik, tudi iz slik v PC grafičnem formatu (CDR, AI, BMP, PDF, JPG, TIF…). Pri izdelavi programov uporabljamo sistem Wilcom Embroidery studio e3, ki je med najboljšimi na svetovnem tržišču. Izdelan program vam izročimo na CD-ROM-ih ali pa vam jih pošljemo po elektronski pošti. Program lahko pripravimo v formatih strojev: DST, EMB, ZSK, TAJIMA, BROTHER, PFAFF… Pri vsakem naročenem programu izdelamo in dodamo vzorec vezenja.

NAPOTKI GLEDE VELIKOSTI VEZENIH MOTIVOV

 • Prosimo vas, da ne glede na to v kakšni obliki je motiv, navedete katero dimenzijo motiva želite in katere elemente motiva naj bi izvezli.

 • Če pošiljate na papirju tiskan motiv, potem morate strmeti k temu, da bo čim bolj kakovosten (faxiranih motivov ne upoštevamo, prav tako ne izdelamo programa, če je motiv risan z roko, razen v primeru, ko je tak izgled motiva izrecno zaželen.).

 • Če pošiljate motiv v PC vektorskem formatu (AI, PDF, CDR, CDT, WMF, …) preko elektronske pošte, potem naj bo slika pretvorjena v krivulje.

PRINTING

We have a variety of machines to print on various fabrics. Please contact us with your needs and wishes, and we'll see what's the best way to help you out!

Our previous projects have included:

– t-shirts 

– sport suits (rowing, ski diving, etc.)

– promotional apparel (earbands, rollis, hats, etc.)

– flags, banners, and windsacks

  

SEND US YOUR INQUIRY & book your measuring appointment

Success! We'll get back to you as soon as we can.